Skrevet av Liv Judit @ 12.05.2015. 5 kommentarer

Tiden går så fort, ja faktisk litt for fort det er over 6måneder siden min lille prins kom til verden og nå har vi byttet fra bagvogn til sportsvogn. Hvor i all verden ble min lille baby av som sov hele tiden. Nå er vi oppe med fuglene om morgenen bli som en lerke og klar for å oppleve nye ting, nye smaker og rett og slett se verden. Vi gidder ikke å ligge gjemt og beskyttet nedi en bag lenger nei nå vil vi opp å se på alt det rare som befinner seg her på vår jord.

Jonas er en nysgjerrig liten gutt som egentlig ikke har tid til søvn så her sover vi bare når kroppen trenger en kvil og øyene blir for tunge til å holde oppe. Da tar vi gjerne en pust i bakken men ikke for lenge for da kan vi gå glipp av noe spennende.

Tiden går fort, skummelt fort, snart er permisjonstiden over og arbeidet venter og prinsen skal til bestemor. Misforstå meg rett, det er flott å se på Jonas hvor stor han er blitt og hvor flink og sterk han er men av og til skulle jeg ønske at tiden sto litt stille så vi fikk tid til å nyte denne tiden bare litt mer!

Men nå er det på tide med litt formiddags mat så får vi se hva resten av dagen bringer. Jonas er i hvert fall ikke interessert i at mammaen skal sitte på dataen lenger så nå må vi finne på noe mer spennende!

 

Ha en flott tirsdag alle sammen!

 

#mammaliv #mammablogg #mamma #hverdag #baby #babyutstyr #familie #sportsvogn #mimmis

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)