Skrevet av Liv Judit @ 25.05.2015. 4 kommentarer

Heisan og hopsan tenkte jeg skulle slå til med et forhåndsskrevet innlegg til dere i dag siden vi er ute på farten. Å tenkte å komme med noen skjønnhetstips nå på forsommeren nå som mange ønsker at den bleke vinterhuden blir solbrun med engang sola titter på oss.

Sommeren er jo rett rundt hjørne snart skriver vi juni i kalenderen og da er det jo klart av vi kler oss litt lettere og da dukker det som nevnt opp et lite problem med vår nordiske bleke vinterhud. Heldigvis kan vi jukse før vi får hjelp av sola. Det finnes mye av selvbruning å velge mellom og jeg har etter hvert testet en del og funnet noen favoritter som kan hjelpe en blek nordmann med å få litt glød.

 
Du finner produktene her; Selvbruner, Kroppsskrubb, farget dagkrem, bronzer, bronzer børste

Punkt 1. Er selvsagt å begynne med en god skrubb. Denne fjerner overfladisk hud som igjen gjør at brunfargen sitter lenger. Så dette er et must bare så det er sakt!

Punkt 2. Er å beskytte hendene, ingen ønsker seg disse ?skitn? fargen som ofte kan oppstå om en ikke bruker påføringshanske eller er skikkelig flink til å vaske henda men engang etterpå.

Punkt 3. Selvbruning til hele kroppen, nemlig hawaiian tropic Self Tan Creme. En herlig selvbruningskrem som har en herlig lett konsistens som gjør påføringen enkel og gir et fint og jevnt resultat. Les gjerne min produktomtale på den HER.

Punkt 4.  Er en farget dagkrem som gir ansiktet litt ekstra men alikevel naturlig farge. Selv elsker jeg jo the balm så jeg anbefaler BalmShelter tinted moisturizer.

Punkt 5. Er en bronzer for å gi en ekstra fin og gylden finish i ansiktet. Påfør bronzeren langs kinnben og krageben. Les gjerne min guide til påføring av Bronzer HER

Punkt 6. Er bronzer børsten fra Real Techniques nemlig retractable bronzer brush, denne er definitivt perfekt til å legge bronzeren med!

 

Jeg er glad i litt ekstra glød men vil også at det skal se så naturlig ut som mulig selv om jeg jukser så dette er da mine punkter for å åpne resultatet jeg ønsker!

 

Hvilke skjønnhetstips har du nå på forsommeren? Noen du ønsker å dele?

 

#skjønnhetstips #glød #naturligmakeup #sminke #skjønnhet #sommer #ren #thebalm #hawaiiantropic #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)