Skrevet av Liv Judit @ 25.05.2015. 4 kommentarer

God morgen og god mandag flotte lesere! Har dere hatt en fin pinsehelg så øangt? Det ble jo langhelg for det alle fleste denne helga. Vi har selv brukt helga i familieselskap og nå er rigget og pakket klar i bilen til få ta turen til kongeparken. Blir jo ikke sommer uten en tur innom kongeparken.

Egentlig hadde jeg tenkt å skravle litt med dere om den evinnelige klesvasken som aldri tar slutt som mamma til en liten prins, her vaskes det på bodyer, strømpebukser, siklesmikker, små bukser og gensere titt og ofte, joda vi vaske være egne klær også men det er ingen tvil om at Jonas sine klær fyller raskere opp skittentøy stampen enn våre.  Så det er vel ingen tvil for at jeg er glad for at jeg lever i 2015 med både vaskemaskin og tørketrommel i hus.

Det er ikke å legge skjul på at det blir noe klesvask i løpet av en uke med en liten prins på 7måneder som smaker på alt, og griser litt med det ene og det andre av mat, smoothie og drikke. Men slik er det. Dem skal lære og utforske alt det spennende som er her i verden og det er jo ikke noe stort problem i grunn når vi har vaskemaskin. Er jo bare til å hive klærne i vaskemaskin fylle på med Blenda Sensitiv flytende og trykke på knappene så order det seg jo selv.

For ja vi bruker Blenda Sensitiv på all klesvask vi har og det er fordi den er anbefalt av astma og allergiforbundet men også fordi at vår lille prins er plaget med eksem og da er det viktig med et tøyvaskemiddel som er parfymefritt og snill mot huden. Noe vi kan stadfeste da vår lille prins ikke reagere på nyvasket tøy lenger og mammaen ikke plages over sterk parfymert lukt i nyvasket tøy.

En annen ting vi får testa gang på gang er hvor tøff blenda egentlig er på flekkene og når sant skal sies er nok blenda ganske så tøff for her fjernes sviske, blåbær og det som verre er uten problem og heldigvis for det for vi har en del flekker å ta av etter en dag med mye godt å smake på.

 

Er det flere enn meg som opplever at skittentøyskurven blir full både titt og ofte?

 

#vaksemaskin #mamma #mammaliv #klesvask #skittentøyskurv #blendasensitivflytende #mammablogg #hverdag #baby #babyklær #babyeksem

(Visited 30 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)