Skrevet av Liv Judit @ 27.05.2015. 6 kommentarer

Materialsk lykke, som jeg skrev i overskriften er jeg en smule forelsket i produktene til blomminville sin barnekolleksjon. Det er så søte og yndige men samtidig ikke for barnslige så dem kan faktisk følge barnet opp i alder og det elsker jeg. Produkter som ikke går av mote men som varer er fantastisk.

 

Og du disse koppene med små mus på kan jeg bruke selv også jeg. Tar gjerne en kopp kaffe sammen med en god venninne i disse jeg. Det er jo helt nydelige.

Selv har jeg plukket ut et par ting som jeg har lagt i handlekurven hos minikids.no nemlig en kopp, fat og skål i melamin slik at det ikke knuses om det havner på gulvet eller lignende under et måltid.

 

Har du sjekket ut kolleksjonen fra Bloomingville mini? Hva synes du i tilfelle?

 

 

Du får kjøpt produkter fra Bloomingville MINI HER hos Minikids.no

 

#baby #babyutstyr #minikids #norsk #nettbutikk #barneutstyr #bloomingville #mammaliv #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)