Skrevet av Liv Judit @ 27.05.2015. 4 kommentarer

Foundation legger selve grunnlaget for å få en perfekt make-up. Men det å legge en perfekt foundation er ikke alltid like enkelt. Så her kommer noen tips du til hvordan du kan få et plettfritt resultat!

Valg av foundation

Det aller viktigste er valg av riktig foundation. Velg en foundation tilpasset din hudtype Dette har jeg skrevet et innlegg om tidligere som du kan lese her.

LENKER: Primer, foundation, foundationbørste, beautyblender, finishing powder, pudderbørste

Gjør klar huden din før påføring av foundation

Start med din daglige hudpleie med å rens huden og påfør ansiktskrem. For å få et optimalt resultat anbefaler jeg deg å legge en primer først, som for eksempel denne fra The Balm. Ved bruk av en primer vil  det bli enklere å fordele foundation jevnt utover hele ansiktet, pluss at den vil få maksimal holdbarhet.

Påføring av foundation

Foundation kan påføres enten med fingrene, med svamp eller med en foundationbørste. Påføring med fingrene og foundationbørste vil gi det mest naturlige resultatet. Ønsker du å dekke mest mulig anbefales det å anvende svamp for å optimalt dekke ujevnheter i ansiktets kriker og kroker.

Start med å påføre foundation på midten av ansiktet, og fordel foundationen videre utover ansiktet. Man skal ha mest produkt på ansiktets midtre del, og mindre ut mot ansiktets kanter (hårfeste, kjeve/hals). Dette vil gi et naturlig resultat uten markante foundationkanter som synes. Ønsker du en sterkere dekkevne, gjenta påføringen.

Hvis ønskelig kan du anvende et pudder på toppen av din foundation. Dette vil matte ned huden ytterligere og feste selve foundationen og gjøre den enda mer holdbar.

 

Lærte du noe nytt?

 

Ønsker du flere slike innlegg må du gjerne trykke på LIKE knappen under

 

*FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)