Skrevet av Liv Judit @ 27.05.2015. 3 kommentarer

Nå skjer det, om 15min begynne min første skikkelige PT time, må ærlig innrømme at jeg gru gleder meg og har mer enn en gang i morgentimene i dag fundert på hva jeg nå har begitt meg ut på. Er jeg gal? Håper ikke det, satser på at min PT får meg skikkelig i gang og kommer med et treningsopplegg som passer meg og min helse perfekt slik at jeg kan nå mine små og store mål på sikt.

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om mine mål med det å komme i gang med trening og bli i bedre form, men trur jeg må ta det en annen gang slik at jeg får frem det jeg vil men det jeg kan si er at jeg ønsker å komme i bedre form for min egen del men også for Jonas sin del. Jeg ønsker å være en mamma for han som orker å leke på lekeplassen og ikke er nødt til å ta medisiner etter en runde med fotball på banen. Jeg som har astma er jo avhengig av medisiner med en kan trene seg opp til bedre helse og da tåler også kroppen mer før den i tilfelle skulle trenge mer medisiner.

 

Jeg skal oppdatere dere senere i dag om hvordan det gikk idag men nå må jeg knytte på meg joggesko og komme meg bort på treningssenteret. Ønsk meg lykke til da dere!

 

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#trening #mamma #mammakroppen #kommeiform #pt #treningmedpt #fit #iform #shapeup #mammatrening #mammablogg

(Visited 3 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)