Skrevet av Liv Judit @ 28.05.2015. 1 kommentar

Variasjon i matveien er i grunn viktig for liten og stor selv om vi fort kommer inn i et spor og holder oss der. Jeg merker det selv at jeg gjerne spiser det samme dag etter dag fordi det er enkelt og raskt men så ender det med at jeg blir matlei og vil ikke ha noe. Da gjelder det å tenke nytt å endre litt så vi får matlysten tilbake.


Jonas er av og på, noen dager er han kjempe glad i mat og vil ha mye, andre dager frister ikke noe. Nå har vi begynt å endre litt slik at det ikke er grøt til frokost og kvelds fast men vi endrer litt på grøten pom en kan si det slik i dag lagde jeg pæremos med grøt i og det falt i smak og prinsen satt i stolen og sa mmmm så det var vel i grunn ingen tvil om at dette var godt.


Å lage pæremos med grøt er utrolig enkelt og tar ikke noe lenger tid en å lage vanlig babygrøt. Jeg kokte en pære og hadde den så i en blender med 0,5dl grøtpulver og litt av kokevannet for å få en passelig konsistens.

Veldig enkelt men Jonas ble strålende fornøyd og spiste opp alt på tallerken og da ble også mammaen fornøyd.

Lager du litt babymat selv? Hvilken babygrøt bruker dere?

#baby #babymat #oppskrift #hjemmelaget #hverdag #matlei #matnekt #pæremos #pæreoggrøt #kveldsmat #mammaliv #mammablogg #mamma #mat

(Visited 38 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)