Skrevet av Liv Judit @ 28.05.2015. 1 kommentar

Jippi den er rålekker og stilig. Det var det jeg sa når jeg åpnet pallen jeg fikk på døren for en stund siden. Nå står sodastreameren min stolt og lekker på kjøkkenbenken og er klar for å lage boblende vann til meg når som helst, eller brus da om du foretrekker det.

 

Jeg husker når vi var små at mine foreldre hadde en slik bare en eldre variant som lagte brus på små flasker, litt nostalgi med egen brusmaskin hjemme selv om den nå er mer stilig utpreget og tar ikke noe stor plass på kjøkkenbenken.

Jeg har en Source SodaStream-maskin som er enkel i bruk og lager raskt og enkelt kullsyrevann eller brus når vi ønsker.

Jeg er glad i vann med kullsyre men synes det ofte blir for mye kullsyre så derfor passer en sodastremer meg bra, da styrer jeg selv mengden med kullsyre og får et kullsyrevann som passer meg perfekt.


Jeg har også gått til innkjøp av disse nye sodacap som er små bokser med en dosering med smak til kullsyrevannet. Disse setter du på flasken etter du har laget kullsyrevann og presser forsiktig så får du brus etter eget ønske. Mine favoritter er definitivt pink grapefruit og lime. Her i klasset har jeg orange, smaker helt nydelig med en frisk smak av appelsin.

Jeg vet det finnes mange flere smaksvarianter og jeg gleder meg til å testet ut flere og gjerne prøve meg på litt drinkmiksing med disse.


Fordeler med sodastream er mange:
? Valuta for pengene:  Store besparelser sammenlignet med ferdig mineralvann og brus.
? Miljøvennlig:  SodaStream er en «Aktiv grønn»-løsning som minimalisere det store øko-avtrykket ved produksjon, transport og avfall av plastflasker.
? Bekvemmelighet:  Du behøver ikke å bære tunge flasker hjem fra butikken. SodaStream-systemer er enkle å bruke og trenger ingen batterier eller elektrisitet.
? Raskt og enkelt:  Gjør vann om til mineralvann eller brus på få sekunder.  Ingen batterier,  ingen elektrisitet,  ingen rengjøring!
? Variasjon:  SodaStream har et stort utvalg av smaker som alle liker. Vanlig,  lettbrus,  naturlig,  fruktsmaker,  is-te,  energidrikker,  sportsdrikker,  tonic og mye mer.
? Plassbesparing:  Ingen grunn til å lagre brusflasker eller panteflasker hjemme.
?Valgfrihet:  Lag drikkene akkurat slik du liker dem ? flere bobler,  mindre bobler,  søtere eller lettere,  lag til og med din egen smak!
? Familiemoro:  Systemet er raskt og enkelt å bruke. Det er moro for alle ? og barna elsker det!

Former info gå til Sodastream sine hjemmesider HER.

Har du prøvd ut en sodastrem? Hva synes du?

#kjøkken #sodastream #sodastreamnorge #sunnebobbler #brusmaskin #kjøkkenprodukt #mammablogg #mamma #hverdag #tips #helg #mammaliv #brus #hjemmelaget

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)