Skrevet av Liv Judit @ 28.05.2015. 2 kommentarer

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om KMS California Hairplay Sea Salt Spray. Saltvanns spray er jo nærmest et must på denne tiden av året, det er jo så lekkert med bølgete, bustete, strand hår. Jeg valgte selv å prøve dette produktet fra KMS California fordi Jeg falt litt for flasken og at det sto på den at den skulle «legger fylde og tekstur som en dag på stranden.» og det gjør den virkelig, med en liten matt finish.

Foruten selve produktet, jeg digger jeg at den kommer i en  sprayflaske! Jeg skulle ønske flere produkter som brukes som istedenfor en finger spritzer, jeg synes bare det er enklere å jobbe med.

Personlig synes jeg den beste måten å bruke en saltvanns spray på er å bruke den på fuktig hår og la det lufttørke. Husk at det ikke er så mye som trengs av produktet, begynn forsiktig og jobb deg heller til ønsket effekt. Når du bruker mye produkt i håret blir effekten både tråere og mattere. Men noen ganger kan håret føles litt tungt, litt avhengig av hvilket merke du velger. Hvis du styler håret ditt i tillegg kan du bruke mindre produkt i håret, men likevel få fin effekt. Tvinninger er en super måte å få litt rufsete saltvannslook på.

(illustrasjonsbilde fra google)

 

For å få perfekte saltvanns krøller anbefaler jeg å ha saltvannsspray i hånkletørket hår,
så lager du tvinninger rundt i hele håret. Gjerne i ulike tykkelser. Tilslutt samler du tvinningene dine og klemmer dem opp mens du føner håret. Slik gir du håret ditt litt hold samtidig det perfekte saltvanns  håret.

Kjempe enkelt å skikkelig lekkert!

 

Har du prøvd KMS California sin sea salt spray? Hva synes du om saltvanns hårstylen?

 

#kms #seasaltspray #hairplay #hårstyle #hair #skjønnhet #hår #mammaliv #produktomtale #mammablogg #hverdag #sommer #hårprodukt #trend

(Visited 54 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)