Skrevet av Liv Judit @ 03.06.2015. 5 kommentarer

Du kjenner til konseptet jeg er helt sikker, det å få en sang på hode og som sitter helt fast er virkelig irriterende og ikke minst når det er en fantorangen sang. Her har jeg gått rundt siden i går kveld å nynnet, Vil du bli snibel snabel snubel-glad, Snibel snabel snubel-glad Snibel snabel snubel-glad Snibel snabel snubel-glad Da gjør du som meg, Fantorangen som meg osv.

Neida ikke irriterende i det hele tatt. Forstår godt at unger synes sangene er fengende men nå begynner jeg virkelig å gå lei så har du noen tips om å bli kvitt en sang på hode så tar jeg med glede i mot.

God morgen forresten det glemte jeg vist å nevne i begynnelsen her, måtte få ut litt frustrasjon. Uansett gjør vi oss klar for en trilletur så nå satser vi på at regnet holder seg borte en stund nå slik vi får trillet å gjort noen ærend.

Vi skal nemlig handle litt forskjellig til et lite DIY innlegg jeg har på lur men også noen småting rundt om. Satser på vi finner alt så vi slipper å farte rundt er så greit å bli ferdig med alt når en er ute liksom. Men du nå ble det mye rot her gitt så trur jeg pakker ned dataen og triller en tur.

Kos dere og titt innom senere for både et skjønnhetstips men og et super godt tips til noe snacks i kveld siden det er lille lørdag!

Hvilke planer har du for dagen i dag?

Ha en strålene onsdag!

 

#hverdag #fantorangen #barnetv #nrksuper #mammablogg #mammaliv #mamma #familie #utpåtur #trilletur

(Visited 153 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)