Skrevet av Liv Judit @ 04.06.2015. 4 kommentarer

God morgen alle sammen! Klar for en ny dag? vi har hatt litt trøtt start på dagen da Jonas ikke har sovet så godt i natt og selv med flere oppvåkninger med gråt er han klar for morgenen allerede klokken 7.00 menmen det går helt fint når den lille prinsen deler et av sine sjarmør smil og smelter mammahjertet . Jeg er bare glad for at vi ikke har noen store planer for dagen i dag så vi kan slappe av og ta den som den kommer uten å stresse med noe.

I går fikk vi oss en god trilletur ute så det satser jeg på vi skal få til i dag også, om været holder seg skal nå det gå bra.  Uten om det har jeg et lite håp å komme meg bort til åkrehavn å handle litt klær til meg selv for engangs skyld. Det er nemlig -30% på en butikk der som selger klær fra veromoda og only så her bør jeg kunne finne meg noen godbiter.

Men nå er det snart på tide å finne frem litt lunsj mat til oss, blir nok noe så godt som pæremos med grøt til Jonas og en skive til meg.

Hvilke planer har du for dagen i dag?

Forresten helt til slutt må jeg høre om dere har fått med dere at det har åpnet en ny nettbutikk for oss som elsker skjønnhetsprodukter? Nemlig ADORE.no som selger produktmerker som benefit, YSL, kerastase og shiseido. Anbefaler dere å sjekke den ut da jeg har hørt rykter om flotte konkurranser på facebook siden deres HER.

  #hverdag #mammablogg #mamma #mammaliv #nettbutikk #adoreno #skjønnhet #sminke #hårprodukter #trilletur #familie

(Visited 13 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)