Skrevet av Liv Judit @ 12.06.2015. 5 kommentarer

  • Be noen venner komme over på filmkveld, popp en pose popcorn og skjær opp litt frukt. Smoothies er jo alltid en hit, og frukt.no kan du finne flere gode smoothie-oppskrifter og tips på annet sunt og godt som passer til en filmkveld.

  • Ha et lite DIY-verksted, enten med noen gode venner, eller bare deg selv. Lag fine romdekorasjoner, lag deg en scrapbook, lag kort eller kanskje sy noe nytt av gamle klær? Kun fantasien setter grenser. Du kan jo ta turen innom nærmeste hobbybutikk for inspirasjon og materialer. Jeg har også delt noen enkle DIY tips som du kan se her.
  • Rydd i klesskapet ditt! Få bort alt tøy som er for smått – enten om du gir det videre til noen som trenger det, eller til Fretex? Det er så herlig med system og orden og etter et slikt skippertak er det jo nesten lov å gå på shopping etter noe nytt til garderoben.

  • Tenn masse levende lys og sett deg i god kroken og les en god bok, lag deg gjerne en kopp kakao eller te som du nyter i tillegg.

  • Ha hjemme-spa. Ta et langt bad, og ta deg tid til både en god skrubb, ansiktsmaske og hårkur. Etter på kan du smøre deg inn i en velduftende bodylotion og gi deg selv en pedikyr og manikyr. Det er herlig med litt meg tid i blant.
  • Gå på kino, mange kinoer har gratiskino om sommeren så her har du muligheten til å få sitt en god film gratis. Og om muligheten ikke er der. Lag hjemmekino med popkorn, film, masse puter og herlige tepper.

  • Bak noe godt, å bake er veldig koselig og mulighetene er mange om en er en mesterbaker eller ikke. En finner mange fristende oppskrifter på nettet på både cookies, cupcakes og annet godt som
  • Er du en blogger er jo dette en super dag å forhånd skrive noen blogginnnlegg til travle dager, eler hva med en videoblogg om noe lurt du kan lære andre.
  • Ta deg en treningsøkt, trening kan en enkelt gjøre hjemme i stua om en ikke er medlem på noen treningssenter og trenger du noen ideer til hvilken trening du skal gjøre er youtube fullt opp av gode tips og videoer.
  • Rydd, om ingenting over frister kan en jo rydde og lage system og orden på rommet/huset det er en ting en hvert fall ikke vil gjøre når sola skinner så hva med å sette musikken på høyt og rydde og syng til musikken. Lover deg at du blir så fornøyd etter på når det er gjort. 

Hva liker du å gjøre på regnværsdager?

 

#tips #hverdag #sommer #regnværsdag #diy #gjørdetselv #skjønnhet #trening #mote  #mammablogg #livjuditblogg

(Visited 43 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)