Skrevet av Liv Judit @ 29.06.2015. 2 kommentarer

Det er mandag og nærmest sommer her på Haugalandet! Varmt og fint ute, mangler bare at solen titter litt frem men jeg klager ikke altså!

Jeg har blitt utfordret av flere bloggvenner om å bruke sommeren på å besøke og oppleve min hjem kommune. Jeg bor jo i Karmøy kommune som er ? homeland of the vikings så her er det mye å se og oppleve. Grunnen til utfordringer ligger i at ikke alle har råd til å reise hit og dit i sommeren men bruker ferien hjemme og det er jo så mye en kan oppleve rett uten for døra si. Selv velger jeg å gå litt lengre enn bare min kommune så her blir i hvert fall Haugalandet tatt med så får vi se. En ting er sikkert og det er at dere fremover skal få høre om Høyt & Lavt klatreparken, hvite sandstrender, vikinggården, seilskutebyen Skudeneshavn, nordvegen historiesenter, dyrepark og mye, mye mer. Noe koster litt andre ting er gratis men alt er like gøy!

Hjemmeferie er blitt et fenomen i sommer, det hele handler om å ha base hjemme hos seg selv men så ta utflukter hit og dit i nærmiljøet rett og slett ta seg tid til å være turist i sin egen by.

Så bli med på ferden og se alt det kjekke Haugalandet har å by på!

Hvor skal du feriere i år? Vurdert å være turist i din egen kommune?

 

#hjemmeferie #karmøy #homelandofthevikings #haugalandet #tursit #norge ##ferie #sommer #mamma #mammablogg #hverdag #mammaliv

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)