Skrevet av Liv Judit @ 30.06.2015. 2 kommentarer

God morgen! Nå kommer sommeren i følge både yr.no og storm så nå gjelder det å komme seg opp og ut å nyte sol og varmen så lenge som den varer denne gang!

Jeg ble overveldet over hvor mange som synes utfordringen jeg fikk i går var spennende, satser på at jeg innfrir alle ønsker og forventninger. Jeg vet i hvert fall at nærområdet her innfrir til en super ferie om en bare skrur på hode.

Planen i dag er ikke stor, jeg har fått en haug med mail og kommentarer jeg må svare på men det får vente til Jonas skal ha seg en lur litt senere. Nå tenkte jeg nemlig at vi skulle ut å trille en tur Jonas sin onkel fyller år i dag så da må vi ut på gavejakt.

Så tenkte jeg vi måtte begynne utfordringen i dag så får vi se hva det blir.

Men nå sier Jonas at han ikke har tenkt å leke alene lenger så nå pakker jeg bort mac`en så skrives vi litt senere!

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#tirsdag #sommer #sol #hverdag #ferie #hjemmeferie #mammablogg #mamma #mammaliv #babyleker

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)