Skrevet av Liv Judit @ 06.07.2015. 2 kommentarer

Solo har fått nytt design, og i hele år vil det derfor deles ut splitter nytt Solo-stæsj slik som den populære genseren, luene, badehåndklær og headphones.

Å jeg tenkte jeg skulle være så grei at jeg viste dere hvordan du enkelt kan bli med å delta i konkurransene om solo-stæsj.

For å være med, er det to ting du må gjøre:

  1. Laste ned Solo Goodiebag-appen på telefonen din
  2. Følge med på Solo sin reklame

For under hver Solo-reklame du ser vil det være en Solo-kode i seg som registreres av appen. Så når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil så få umiddelbar beskjed om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. Du kan også vinne stæsj ved å taste inn koder du finner i reklame i appen.

Hvis du ikke skulle være så heldig å vinne stæsj, får du i stedet Solo-dollars og når du har samlet nok penger, kan du hente deg en gratis Solo. Så er det selvsagt bare å prøve seg på nytt neste gang du ser en Solo-reklame i håp om å vinne.

Det lanseres nye produkter hele året. Hvor du finner Solo-reklamen vil bli fortalt på Solo sin Facebook-side eller på Snapchat @solosoftdrink.

Last ned appen og se dette klippet under så har du første muligheten til å bli med:

Har du prøvd lykken med Solo appen?

#solo #solostæsj #solobrus #sologoodiebag #mammablogg #mammalivet #sommer #sommer2015

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)