Skrevet av Liv Judit @ 10.07.2015. 2 kommentarer

God morgen og god fredag alle sammen!

I går dukket det ikke opp noen innlegg fra oss her på vestlandet, rett og slett for Jonas er litt pjusk på grunn av tannfrembrudd så da er det mammakos som gjelder. Disse tennene er ikke så greie når dem dukker opp men dem blir kjekkere etter hvert heldigvis.

Når mini`en ikke er i topp form blir naturligvis andre ting til side satt inntil videre. Men nå ser det ut som det bedrer seg så da får vi oss kanskje en trilletur i dag. Mammaen er nemlig lei av Petter Kanin boka og pappa`en har bedt mamma`en om å kjøpe nye bøker til prinsen og da er jeg ikke vond å be. Bøker er jo så kjekt og det er jo så mye gøy å velge i, her er noen av dem jeg har forelsket meg i akkurat nå og ?heldigvis? er Jonas nå så liten at vi bestemmer hva som blir kjøpt så da kan jeg jo kjøpe de bøkene jeg liker og satse på at dem fenger.

Lesestunden gir de små mange fordeler, den hjelper dem å bygge vokabularet og kommunikasjonsferdigheter som er kritiske for å lykkes på skolen, sier en representant for den amerikanske barnelegeforeningen AAP (American Academy of Pediatrics). Derfor ber foreningen nå alle legene om å anbefale daglig lesing.Eksperter mener at hvor mye man blir lest for tidlig i livet gir en indikasjon på hvor godt barnet vil klare seg i barnehage- og skoleløpet ? og dermed også senere i livet.

Selv tror jeg nok at dette kan stemme, barn som blir lest til setter i gang fantasien og danner seg bilder av de den hører. Så at barna i alle aldre har godt av å bli lest for er jeg helt sikker på er sant.

Så ta dere en kose stund og les litt, en regle, en fortelling et eventyr. Det er koselig fpr liten å stor med en liten leseøkt.

LIKER DIN MINI Å BLI LEST TIL?

 

#mamma #mammablogg #mammalivet #baby #babybok #høytlesning #barnebøker #cappelendamm #morogbarn #kosestund #hverdag #bøker

(Visited 36 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)