Skrevet av Liv Judit @ 20.07.2015. 1 kommentar

«Som barn vet du ikke at det er noe de voksne kaller begrensninger ? du bare leker! Det gjør Moluk også ? og derfor elsker barn moluks produkter!»

Jeg fikk med meg at mange som fikk mosyboxen før helga ikke helt forsto hva denne hvite skyen skule brukes til, og tro meg jeg klødde meg i hodet selv et par ganger. Men nå har jeg funnet det ut og i tilfelle noen fortsatt lurer kommer det en video til dere så kan dere se og lære av oss:

 

Pluï Regn sky er en liten sky som gir barnet mulighet til å se hva som skjer når regnet faller.  Den har et lite hull i toppen og ved å holde for det så stopper regnet.  Den kan deles i to, slik at man kan få den helt ren. Den kan vaskes i oppvaskmaskin.

Denne var i grunn genial og mammaen her i hus vle veldig fasinert så her ble det moro for liten og stor med denne regnskyen i hus.

Om du skulle være på jakt etter en regn sky finner du denne herlige saken hos andemorshop.no

Fikk dere denne i mosybox?

#mosybox #mammablogg #andemorshop #mammalivet #badeleke #plui #moluk #raincloud #baby #babyleke #hverdag

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)