Skrevet av Liv Judit @ 19.07.2015. 1 kommentar

God søndag alle samme! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et tips til alle dere småbarnsforeldre som titter innom bloggen. Jeg skal nemlig gi dere et tips om en gratis bok som er skikkelig koselig å lese på kvelden før leggetid. Nemlig boken om svanegutten Sivert.

Svanegutten Sivert bor sammen med mamma, pappa og storesøster og vi får høre om når det er leggetid for små svanebarn og følger Sivert gjennom alle det faste tingene som rydding av leker, bad, rolig stund og til slutt sove. Vi leser denne høyt til Jonas om kvelden og det er blitt til en kose stund på fanget. En koselig bok som ikke er for lang for verken liten eller stor.

Boken om Svanegutten Sivert kan du få gratis om du som jeg bruker en del natusan produkter til den lille. Her går det en del i sinksalve, badeolje og litt Shampo til Jonas. Så når en likevel må kjøpe disse er det jo supert å få litt goder ut av det.

For om du kjøper to valgfrie natusan produkter til baby kan du ta kvitteringen med deg til nærmeste ARK bokhandel og hente deg en bok om Svanegutten Sivert.

Les mer om tilbudet og babyprodukter fra Natusan HER

Har dere hentet dere en bok om Svanegutten Sivert?

 

#natusan #natusanbaby #baby #babyprodukter #svaneguttensivert #ark #bad #baby #mamma #mammablogg #hverdag #mammalivet #babybad

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)