Skrevet av Liv Judit @ 23.07.2015. 1 kommentar

God morgen alle sammen!

Vi hadde en herlig dag i går med sol og en fin temperatur, gjelder å nyte de dagene når vi er så heldig å har dem.

Nå er hytte booket så nå nærmer vi oss klar til en roadtrip til Sørlandet, første stopp blir Mandal så turer vi videre til dyreparken og Kristiansand. Vi må jo hilse på Julius, Morten skogmus i hakkebakkeskogen og selveste Kaptein Sabeltann når vi er på Sørlandet. I tillegg har jeg fått med meg at tall ship race er i Kristiansand så det skal vi også få med oss selvsagt. Enda mer blir det sikkert også men vi har ikke komt lenger i planleggingen enda. Uansett er det viktigste å kose oss å slappe av. Vi reiser sammen med mine foreldre og to av mine småsøsken, så vi blir jo en liten gjeng. Koselig blir det det er i hvert fall sikkert.

Men akkurat i dag skal vi bare være i ro og leke på gulvet, mulig vi flytter oss ut om varmen kommer i løpet av dagen. Det er nemlig skikkelig spennende med terrassebord og småhull synes Jonas for tiden så da kan han åle seg og øve seg på krabbing under parasollen.

Hvilke planer har dere for dagen i dag da?

Husk å følge meg på instagram @livjudit89 for flere oppdateringer og konkurranser

#hverdag #sommer #ferie #sørlandet #dyreparken #mammablogg #mammalivet #sommerferie

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)