Skrevet av Liv Judit @ 22.07.2015. 1 kommentar

Vi er helt i slutten av juli måned og det nærmer seg ferie slutt og skolestart for mange. Kanskje du skal begynne å studere, begynne på videregående eller ungdomsskole eller kanskje du skal begynne som lærling? Uansett er høsten tiden for å komme inn i rutiner igjen og noen er det greit å komme i gang med andre vanskeligere. For min del er jeg blitt avhengig av å ha noen gode produkter med meg i travle hverdager som gjør at jeg enkelt kan fikse på sminken mellom møter, jobb eller lignende. Så her kommer noen tips fra meg til deg:

Mini cosmetic bag, mascara, parfymeflakong, lipgloss, øyenskygge, håndkrem

 

  • Finn frem en liten makeupbag som denne cosmetic bagen fra MAST her får en plass til alle små nødvendigheter som en kan få behov for i løpet av en travel dag. Og ikke tar den noe stor plass i veska eller ranselen heller.
  • En god mascara som gir deg et våkent blikk er alltid et must, for min del synes jeg det er greit å legge på et ekstra lag i løpet av dagen av og til om dagen er ekstra lang eller en har vært ute i regn og vind som faktisk forekommer ofte her i Norge.
  • En lipgloss med litt farge for å friske opp leppene i løpet av dagen er alltid greit
  • En øyenskyggepallett som gir deg muligheten til og frisk opp øyenskyggen mellom dag og kveld. Kanskje du skal rett på middag etter jobb eller shopping etter skolen.
  • En parfymeflakong som tillater deg å ha favoritt parfymen med deg hvor hen du går uten å ta mye plass.
  • En god håndkrem som gir deg myke hender på få minutter er alltid et must på høsten.

 

Pleier du ha med deg sminke i en slik makeup bag når du er på skole eller jobb?

 

#makeup #sminke #skjønnhet #mast #makestyle #nilensjord #mammablogg #hverdagsblogg #gravidblogg #skjønnhetstips #høst #sommer #livjuditblogg

(Visited 19 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)