Skrevet av Liv Judit @ 06.08.2015. 2 kommentarer

 Det lakker mot høst og ny garderobe må inn, spesielt til de små så vokser så fort. Jonas trenger helt ny garderobe i høst og nå må vi til med regndress og sko for denne lille karen er ikke interessert i å sitte i vogna når noe skjer, nei nå skal ting oppdages og utforskes og da er det viktig med gode klær så holder en liten prins varm og tørr i høstværet.

Så som dere sikkert skjønner har jeg begynt å planlegge Jonas sin garderobe for høsten og vinteren og da er det jo ikke til å unngå å ?vindusshoppe? i nettbutikker som CARMELL.no som har så mye lekkert inne til disse små.

Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noe av det som har komt i min ønskeliste til Jonas sin garderobe.

 

La oss først ta en titt på ytterklær:

Regndress, termodress, jakke, Fleecedress

Når en liten prins ikke vil sitte i vognen men føyse, leke i sandkassa krype litt i hagen trengs det en god regndress som tåler å bli krabbet med og tåler vask i mange omganger. Jeg har helt forelsket meg i denne fra CeLaVi, lekkert mønster og virker god. Ekstra pluss for at den er foret med fleece på innsiden som gjør at den varmer også på kalde høstdager.

Vi kan jo håpe på dager i høst som bli riktig så fine og da erdet godt med dresser som varmer, er myke å ha på og som er enkle å bevege seg i. Både Wheat og MeMini har jo en strålende omtale på sine babyklær så her står både termodress til bruk i vogn og i lekepark på fine høstdager i bruk samt memini sin bunny fleecedress, den er jo bare så nydelig å se på. Og jeg vil tro det er en herlig kosedress.

Når det kommer til bukser, bodyer og slikt kan en jo velge å vrake i så og si alt men jeg fant meg noen favoritter

lysblå body, seledress, Memini golf body, sparkebukse, Memini cardigang, body+sparkebukse

CARMELL har så mye fint til gutter, heldigvis er det mer fint å finne til gutter når dem blir litt større i alder. Når Jonas var liten syntes jeg det var så vanskelig å finne noe som ikke var sukkersøt men som heller ikke var superhelter og for kult. Men nå er han midt i mellom baby og stor gutt og her er det mye fint å velge i.

Jeg synes det er så fint med selebukser med en fin body under. Er liksom så enkelt men allikevel pyntet.

Så til slutt kommer tilbehøret, nå som høster står for tur trengs det hue, gode tøfler og kanskje til og med votter på små hender.

Lue, Tøfler, votter

Lillelam sin nye kolleksjon er jo bare helt nydelig og jeg har forelsket meg helt i mørkeblåe fargen så jeg ønsker meg helt sett med lue, votter og tøfler.

 

Har du begynt å planlegge høstgarderoben til dine små? Hvor handler du inn klær og yttertøy?

 

#babyklær #carmell #lillelam #memini #wheat #regndress #høstgarderobe #babygutt  #mammablogg #mamamlivet #mamma #hverdag

(Visited 40 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)