Skrevet av Liv Judit @ 02.09.2015. 2 kommentarer

Vi har fått det for oss med å lage ny vri på mat, så ved flere anledninger nå har det blitt middagslapper til lunsj. Det blir tatt imot med mmm og nam fra en liten kar på 20mnd som synes det er midt i blinken med noe nytt innimellom.


 

Middagslapper er egentlig ganske genialt, en får brukt opp restene av middagsmaten til minien og lager morgendagen lunsj i samme slengen.

 

For å lage middagslapper trenger du ca.200g most middag vi bruker det vi har for hånd etter middag eller lager av prinsens favoritt semper sitt middagsglass med kjøttkaker, 1egg og litt fibra mjøl. Alt blandes sammen til passelig konsistens. Jeg blander mel og egg sammen først og lar det svelle litt før jeg blander i middagen.

 

Sett så ut skjeer med røre på et stekebrett og Stekes i ovn på 200°C i ca 20 min, snur etter 15 min. Dette blir ca 6 lapper.

 

Som sagt synes Jonas disse er helt supre og spiser med stor iver. Anbefales virkelig til små nysjerrige barn!

 

#babymat #lunsj #matboks #hverdag #semperbarnemat #semper #mammablogg #mamma #babygutt #hverdagsmat #barnemat

Legg gjerne igjen et spor :)