Skrevet av Liv Judit @ 24.09.2015. 1 kommentar

I den siste Mosybox`en vi fikk var vi så heldig å få med en leke fra Plantoys som jeg har nevnt for dere flere ganger her inne. Og som dere sikkert har skjønt har vi lagt vår elsk på disse fargerike trelekene.

 

Denne gang fikk Jonas seg en bil som beveger seg ved berøring, den er fargerik og er enkel til å få til å kjøre avgårde på gulvet og om en skulle ville kan en bøye på den og dra i den uten at den tar skade av det heller. Denne lille bilen stimulerer utviklingen av syn og motorikk. Så denne kan vi brumme avgårde med på gulvet.

 Om du er på jakt etter nye treleker anbefaler vi Plantoys sine leker, flottefarger og tåler å bli spist på, kastes i baken og å få seg et bad og ser like flotte ut fremdeles! Sjekk ut hvem som forhandler disse på siden til Mookie.no

Har dere noe fra PlanToys? Hva synes dere om dem i tilfelle?

 

#plantoys #treleker #babyleker #barneleker #leker #lekebil #mookie #mammablogg #mammalivet #hverdag #lekestund

(Visited 17 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)