Skrevet av Liv Judit @ 24.09.2015. 2 kommentarer

Nå som høsten har komt for fult får vi en del selgere på telefonen både jeg og samboeren min. Spesielt selgere som skal selge oss fantastiske pakker på Canal digital, Viasat og lignende. Ringer for å fortelle oss om noen fantastiske gode avtaler dem kan gi oss om vi binder oss for et år og så videre.

Men så ender samtalen brått når vi sier, ja men vi har ikke tv vi. Han ene selgeren sa at joda alle har tv i hus. Men nei vi har ikke et eneste TV apparat i vårt hus. Vi vurderte det en stund men kom frem til at det ikke blir brukt så hvorfor ha det da. Isteden for har vi et stort lerret og en kanon som vi bruker når vi ser på våre favoritter på netflix. Så kan vi enkelt se våre favoritter, uten reklame pauser og vi kan se dem når vi måtte ønske det.

Favorittene på netflix her i hus er foreløpig litt forskjellig logisk nok men her ser dere noen av dem:

Masha og Mishka er en slager og har vært det lenge for minien her i hus, men heldigvis er Vennebyen like populært

Pappa`en i huset vil se Narcos som er en Netflix original serie som han anbefaler alle å se.

Mens jeg, mamma`en i huset storkoser meg med Bones, eller en herlig romantisk komedie som ?jeg fatter ikke hvordan hun får det til ?

Så hva ser dere på i høstkveldene?

 

#netflix #netflixstreamteam #mashaandthebear #vennebyen #bones #narcos #mammablogg #høst #filmkveld #filmanbefaling #mammahverdag #hverdagsliv

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)