Skrevet av Liv Judit @ 14.10.2015. 2 kommentarer

Jeg må bare tipse dere om nettbutikken minikids.no jeg har selv fulgt den siden den åpnet og her finner en så mye lekkert av barneromsinteriør og skikkelige treleker som tåler en støyt. Minikids har det aller meste av barneromsinteriør samt leker til det minste. Her finner en merker som blomingville mini, sebra, vilac og mange flere som en kanskje ikke finner så mange andre plasser.

Minikids.no er selvsagt på instagram hvor dem deler inspirasjon og frister oss mamma`er med all slags fint dem får inn og det er definitivt mer enn en gang jeg har blitt fristet til å snope noe fint, koselig eller rett og slett lekkert til Jonas her inne. Blant annet fat og skål fra Blomigville Mini.

Men det jeg skulle frem til i dette innlegget er at MINIKIDS.no invitere alle som følger dem til å dele sin ønskeliste med produkter fra minikids.no på instagram og tagger bildet med #minikids_ønskeliste så trekker det ut en heldig vinner som et av sine ønsker oppfylt, her ser dere noe av det som står på vår ønskeliste:

 
Du finner produktene HER hos Minikids.no: Puslespill fra sebra, barneservice, bestikk, puttekasse, biler i tre og sengesett

Følger du @minikids .no på instagram og har du deltatt i giveawayen deres?

 

#minikids #norsknettbutikk #lekerpånett #barnelekerpånett #barneromsinteriør #instagram #konkurranse #mamma #mammalivet #mammablogg #mammahverdag

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)