Skrevet av Liv Judit @ 15.10.2015. 4 kommentarer

Dette er jeg langt i fra flink nok til og jeg er helt sikkert ikke alene. Men det er så viktig å av og til ta seg tid til seg selv innimellom. Stenge seg inne på badet og ha et lite hjemmespa er helt på sin plass.

I går fikk oppvask være oppvask og klærne i tørketrommelen måtte bare finne seg i å vente en dag før dem blir lagt sammen for jeg bestemte meg for at når mini sov var det rett og slett på tide for et lite hjemmespa for denne mammaen her. Er jo ikke så mye som skal til så her ble det alkoholfrie bobler i glasset og stearinlys på badet.

Så var det bar eå sette i gang, på agendaen hadde jeg ikke så mye men en lenger dysj med hårfjerning både her og der sto høyt på lista, samt en god ansiktsmaske.

 
Produktene jeg bruker finner du hos makestyle.no: bodybutter, bodyscrub, shavingcreme, peel of mask

Så da var det jo bare å hoppe i dysjen med min kjære venus og EOS barberskum er jo det en lek å barbere legger og alt annet så ble det en god dysj med både hårkur og bodyscrub. Utav dysjen fikk ansiktet en god maske på før kroppen ble smørt inn med favoritt bodylotion.

Det er ikke så mye som skal til men utrolig godt føles det å kunne gjøre det i blant. Så nå gjelder det bare å huske på å gjøre det litt oftere for både kropp og sinn har godt av en slik runde en gang i blant.

og jeg har en liten rabattkode til dere som kan brukes hos Makestyle som gir dere -15% nemlig: WULFF15

Er du flink med egen pleie? Pleier du å ha hjemmespa?

 

#hjemmespa #egenpleie #travelhverdag #venus #eos #bodyskrub #mammalivet #mammahverdag #hverdag #høst #mammablogg #mamma

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)