Skrevet av Liv Judit @ 29.10.2015. 2 kommentarer

I helgen var samboeren min å hentet en pakke på posten til Jonas, jepp du gjettet riktig det var månedens MOSYbox som kom. Akkurat tidsnok til å få bli med på 1årsdagen til Jonas kom denne frem og denne gang gledet MOSYbox hele familien med noen så gaver til alle.

Jonas er nok som småbarn flest utrolig opptatt av esker så det å fikle med en eske som er så fargerik og koselig som Mosybox eskene er var jo denne helt super å leke med. Og når han til slutt fikk den opp var det jo mye spennende inni også.

Bøker er og bli en slager og den som fulgte med i månedens mosybox, tåler å bli bladd i av nysgjerrige fingre utallige mange ganger. Noe mammaen digger.   

Som sakt var det noe til alle i månedens box og pappaen ble ekstra giret av disse små gavelappene til pappa`en som fulgte med denne gang. Kan tru det er en pappa som gleder seg til farsdag nå.

Jonas har kost seg med gulerotpinner og her var det bare godlyd å høre, så disse kan nok anbefales.

 

Mammaen forelsket seg i tallerken fra Bloomingvill Mini og kjøkkenhånkledet fra Bloomingville .

 

Så vel oppsummert var månedens box helt super og vi gleder oss til å se hva som kommer neste gang samt anbefaler dere alle til å sjekke ut om MOSYbox er noe for dere.  

Vi anbefaler alle til å teste ut mosyboks, her er det ingen binding
så du kan fint prøve en boks uten forpliktelser.
Mosyboks finner du her:
Facebook siden HER
Nettsiden HER

#familie #høst #mamma #mammalivet #mammahverdag #mosybox #mosy #bloomingville #mammablogg

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)