Skrevet av Liv Judit @ 29.10.2015. 4 kommentarer

God morgen og takk for sist! Igjen har vi glimtet til med et lite fravær men med 1årsdag feiring som endte med ørebetennelse og en syk mini blir det ikke tid til mye data eller oppdateringer på dere. Men det kommer jeg lover.

 

For som dere sikkert har fått med dere ble jo verdens beste Jonas 1år den 24.10 så nå er jeg mamma til en 1åring som dessverre har fått ørebetennelse og er litt pjusk for tiden. Så her går dagene i mammaogjonas kos.

Jeg har en haug av bilder å dele med dere så dere får bare en smakebit nå så kommer det et bilderas i et senere innlegg. Jeg delte jo bildet av fødselsdag krona til Jonas på instagram så den kommer det og en tutorial på så snart jeg får satt meg ned å redigert litt bilder.

 

Hva har dere gjort i det siste da?

Ser dere har vært innom for å se etter oppdateringer å jeg har mange på lur til dere! Blant annet en konkurranse om kinobilletter! Så titt innom senere å få det med deg!

 

Ha en flott torsdag så skrives vi om litt!

 

#1åring #1årsdag #bursdag #mamma #mammablogg #hverdag #ørebetennelse #syktbarn #mammakos #mammalivet #mammahverdag #høst

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)