Skrevet av Liv Judit @ 19.11.2015. 1 kommentar

Det er ikke mye som skal til for å ha en blid pjokk her i hus og en har det da ikke mer moro enn en lager det til selv. Her i huset har vi en boks full av treklosser og dette er definitivt det kjekkeste å leke ed fortiden her skal klossene settes sammen, bankes med og smakes på. Samt bygger mammaen tårn som det er utrolig morsomt å rase sammen.

Jeg er ikke sikker på hvor mye tid vi bruker med disse i løpet av en dag, men det er det første som kommer frem og om mammen prøver å rydde dem vekk er Jonas på plass med en gang for å velte boksen og sortere litt i dungen med treklosser som kommer i flottefarger og mange ulike former.

Om dere har småtroll som er opptatt av former og av det å bygge er disse virkelig til å anbefale!

 

Disse får en kjøpt hos Jollyroom.no HER

 

 

#jollyroom #jollyroomno #woodlii #woodliitreklosser #woodliiklosser #byggeklosser #byggesett #leker #barneleker #barnelekerpånett #mammablogg #mammalivet #mammahverdag #mammalivet #mamma #woodenblocks

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)