Skrevet av Liv Judit @ 19.11.2015. 2 kommentarer

At jeg elsker alt som har med jul og førjulstid tror jeg ale som kjenner meg vet veldig godt. For noen år siden var jeg medlem i den lokale 4h klubben og skrev oppgave om norsk jul, et helt år hadde jeg på å lage julepynt, julekaker og skrive om tradisjoner og så videre. Dette hadde vel kanskje kurert det aller fleste men jeg ble bare enda mer begeistret.

 

Jeg er klar for jul når vi er ferdig med sommerferien og hadde det ikke vært for at samboeren min setter en stopper for julemusikk i september hadde jeg nok spilt julemusikk og hatt fremme pepperkaker i 6mnd tid. Men nå er det jo i underkant av 40 dager til jul og julemusikk og pepperkaker er for lenge siden på plass i hus. Jeg får ikke nok av Kurt Nilsen sin juleplate så her i hus er det den som går på repeat for tiden.

Men det jeg skulle fra til i dette innlegget var vel i grunn en advarsel at jeg fra og med i dag kommer til å dele tips og ideer med dere som handler om jul og førjulstid. Vi snakker nemlig DIY og oppskrifter så nå håper jeg dere er klare!

 

Er du glad i jul og førjulstiden?

#jul #julen2015 #førjulstid #juleforberdelser #mamma #mammablogg #juleverksted #hobby #diy #diymedbarn #hobbymedbarn #mammalivet #familie #familielivet

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)