Skrevet av Liv Judit @ 04.01.2016. 5 kommentarer

Jeg skrev jo tidligere i dag at jeg hadde som mål å planlegge ukensmiddager og handle inne så dermed tenkte jeg at jeg kanskje kunne inspirere noen på middagsfronten fremover. Så jeg deler med dere vår middagsmeny for uka her:

 

I tillegg tenkte jeg at jeg skulle gi dere oppskriften på dagens middag her i hus, nemlig noe så spennende som fylte paprika. Jeg har verken lagt eller spist dette før men det både smakte og så godt ut og var utrolig enkelt å lage. Jeg brukte selv oppskriften til matprat.no men neste gang kommer vi nok til å prøve litt andre ting som fyll.

 

Du trenger til 4porsjoner:

 • 400 g kyllingkjøttdeig
 • 1 stk hakket løk
 • 1 ts salt
 • 14 ts pepper
 • 1 ts chilipulver
 • 2 ss hakkede friske urter
 • 2 dl fetaost -> vi byttet fetaost ut med vanlig hvitost
 • 2 dl kremfløte eller matfløte
 • 1 ss soyasaus
 • 4 stk rød paprika eller ulike farger
 • 1 ss olje

Slik gjør du:

 1. Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
 2. Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
 3. Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og ost.
 4. Hell litt fløte tilsatt soyasaus over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.
 5. Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter.

 

Vi serverte paprikaen med nanbrød og grønnsalat!

 

Herlig godt! Anbefales virkelig!

Har du spist fylte paprika før?

 

#middagsmeny #meny #middag #middagstips #fyltepaprika #oppskrift #oppskrift #mat #ukensmiddager #mammablogg #mammalivet #hverdagsliv #småbarnsforeldre #familie #familielivet #mandag #januar #2016 #mamma #enkelmiddag

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)