Skrevet av Liv Judit @ 04.01.2016. 5 kommentarer

Som jeg fortalte dere om i høst benyttet jeg mimmis.no sine tilbud under blackfriday og fikk blant annet kjøpt meg den mye omtalte kalenderboken kos med kaos. Og den er virkelig verdt all omtale den har fått og enda litt til. Flinke Nina som er bloggeren bak småbarnsforeldre.no.

Dette er i mine øyne den perfekte kalenderbok for en travel småbarnsfamilie. Her har vi nemlig plass til alt fra middagsplanlegging, helsestasjon kontroller til mini, handlelister og enda mer uten at det blir rot og hulter til bulter i boka.

 

Selv digger jeg at hver måned starter med et mål for måneden og så får en hele måneden opp på to sider. For å få oversikten. Så kan en bla seg videre og få en og en uke på to sider. Genialt for en mamma som trenger å planlegge, lister og ikke minst ha alt nedskrevet for å huske på alt.

Vi er allerede godt i gang med å planlegge januar måned og noe av det første vi fikk puttet inn var ukens middager. Noe vi også har som mål. Å bli flinkere til å planlegge ukens middager og handle inn slik at det ikke blir så mange ekstra turer på butikken og ikke minst mindre tull blir med hjem fra butikken.

Uten om kalenderboken har jeg funnet meg en mal som jeg bruker til å skrive opp notater til bloggen, ideer til uken som kommer og hvilke innlegg som skal ut på bloggen og når. Disse fant jeg enkelt på pintrest (jeg digger pintrest) så enkelt kan det gjøres, et kjapt søk på pintrest, last ned og print ut. En fullverdig bloggplaner uke for uke. Supert for et liste menneske!

 

Disse to kommer til å følge meg overalt i veska i løpet av dette året og jeg må bare anbefale dere som fortsatt ikke har fått kjøpt deg en 7.sans eller kalenderbok for 2016 så er kos med kaos tingen for oss med barn og alt for mye som surrer oppi toppen til tider.

 

Bruker du kalenderbok eller har du alt på mobilen?

 

#kosmedkaos #hverdagsliv #kalenderbok #småbarnsforeldre #mammalivet #mammablogg #mamma #familie #familielivet #2016 #januar #nystart #blogg #hverdag #mandag #oversikt #systemirotet #7sans #kalender

(Visited 48 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)