Skrevet av Liv Judit @ 12.01.2016. 2 kommentarer

God morgen og god tirsdag alle sammen! Håper dere hadde en flott start på uka? Skulle gjerne si vi hadde det men her i hus er det jeksler og enda flere tenner på vei så her er det blitt lite søvn og en slakk liten kar. Men heldigvis ser det ut som han er bedre nå og godt er det siden mammaen skal på jobb og mini skal til sin bestemor.

Men først av alt skal vi kose oss med å dele ukens inspirasjons collage til dere og litt herlig frokost i sofaen med favoritten på tv. Nemlig Masha og mishka. Russisk barnetv er tydeligvis en slager for disse små.

Men siden det ikke ble noen ukens inspirasjons collage til dere i går kommer den her:

 

Ønsker dere en flott tirsdag! Nå skal jeg kose meg med mitt minitroll før jeg skal på jobb!

 

#tirsdag #inspirasjon #collage #ukensinspirasjon #mamma #mammablogg #hverdag #småbarnsforeldre #familie #småbarn

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)