Skrevet av Liv Judit @ 18.01.2016. 1 kommentar

Ja, nå er det lenge siden vi har snakket sammen, eller jeg har blogget og du har lest hetter det kanskje? Men det er i tilfelle bare jeg som har svikte for flere av mine faste lesere har tydeligvis vært innom og passet på at lesertallet holder seg på plass. Og det er jeg selvsagt takknemlig for.

Nå som vi har vår kjære gutt er det ikke alltid vi får tid til å sette oss ned på dataen eller ork. Rett og slett. Jonas har vært plagd med eksem og tenner den siste uka så vi har sovet dårlig og da går vår ekstra tid opp i andre ting en bloggen. Men vi kommer alltid tilbake., og vi savner dere her inne også. Å for å gjøre det godt igjen har vi en konkurranse å dele med dere senere i dag!

 

Men førts ukens inspirasjons innlegg:

 

Nå skal jeg og Jonas kose oss med litt frokost før vi skal hjem til mine foreldre en tur å hilse på. Så får vi se hva resten av dagen bringer. Kanskje vi får oss en tur i akebakken også!

 

Hvilke planer har du i dag? ha en flott mandag!

 

#tirsdag #inspirasjon #collage #ukensinspirasjon #mamma #mammablogg #hverdag #småbarnsforeldre #familie #småbarn

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)