Skrevet av Liv Judit @ 16.02.2016. 2 kommentarer

produktet er sponset

God morgen og god tirsdag alle sammen! Vi titter innom i fullfart for å ønske dere alle en god start på dagen. Og ikke minst for å tipse om en ny frokost favoritt. Jonas har nemlig fått muligheten til å teste Semper sin baarnmat nyhet nemlig müsli for barn.

Å jeg som har en liten kar som fort blir matlei var dette midt i blinken for. Så den som har spist rosa frokost i dag det er Jonas, her snakker vi nemlig biola toppet med havre müsli fra Semper. Og her gikk det ned på høykant. Så denne blir nok en ny frokost favoritt her i hus fremover!

 

Nå er planen en liten trilletur før mammaen skal på jobb og Jonas skal på bestemor besøk. Men først må vi ta oss en trilletur ned til vannet og se om det er noen fugler som vil ha litt tørt brød. Utrolig koselig og veldig spennende med disse fuglene som kommer synes minien her i hus så dette gjøres titt og ofte.

Hvilke planer har dere for dagen?

 

#februar #vinterferie #semper #semperbarnemat #barnemusli #frokost #frokosttips #gjørdetselv #fuglemat #kreativ #kreativmedbarn #hobby #doityourself #aktivmedbarn #mammablogg #mamma #gøyvinterferie #mammalivet #fugler #vinter #hverdag #småbarnsforeldre #familie #kreativfamilie #kreativ #familiekos #familielivet

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)