Skrevet av Liv Judit @ 16.02.2016. 7 kommentarer

Ja nettopp, jeg har fått nye pupper, skjedde ikke over natten da men heller i løpet av det siste 24mnd. Hehe det er vel ikke tvil om at det skjer mye med hele kroppen gjennom et svangerskap, en fødsel og ikke minst amming. Den som påstår at brystene ikke endres av amming tar helt feil. Jeg er et levende bevis.

15måneder med amming ble brått avsluttet da jeg havnet på sykehuset og mini var på overnatting. Vi var flinke og holdt ut så lenge men hadde muligheten bydd seg hadde vi nok holdt på enda lengre.

Men ja det var disse nye puppene, for i løpet av disse siste årene har jeg gått fra å ha ganske normale pupper, til pupper alla Dolly Parton og så til slutt noe alla dem Hege Skøyen har fått påklistret her:


 

Å jeg bare må dele videoen dette klippet er fra også, absolutt verdt en titt:

Selv om ammingen tok litt bråere slutt enn planlagt måtte det en gang bli slik og da kommer også som nevnt puppene i en ny endring atter en gang. Kvinnekroppen er å bli fantastisk det er det ikke tvil om.

Så her i hus er vi atter en gang klar for BH shopping. Nå er det bort med ammebh`er og inn med flotte pushups tror jeg 😉

Så slik gikk det at denne frøkna fikk nye pupper, kanskje ikke det du så for deg men?

 

#februar #amming #ammepupp #ammeslutt #pupper #mammakropp #mammablogg #mamma #gøyvinterferie #mammalivet #fugler #vinter #hverdag #småbarnsforeldre #familie #kreativfamilie #kreativ #familiekos #familielivet

 

(Visited 108 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)