Skrevet av Liv Judit @ 20.02.2016. 2 kommentarer

Etter langt om lenge var den endelig vår tid til å få månedens Mosy Box. Litt senere enn dem andre på grunn av rot hos posten. Men nå fikk vi den levert på døra og her var det mye kjekt å flott.

Siden Mosy Box har vært uheldig nå i starten av 2016 fikk vi dobbel box i februar i stede for to rett etter hverandre. Og her var det mye kjekt!

Favoritten min var uten tvil den nydelige plakaten fra cath og bjørn! Bare se så flott den er. Denne skal rammes inn og henges opp i løpet av helgen.

Som vanlig var det noe godt fra Urban fruit i boksen, supert! Godteri uten sukker som smaker godt for en liten kar!


Også denne flotte matboksen med bestikk fra bloomingville mini

Og selvsagt årets beste planleggingsbok for en familie, boken kos med kaos. Jeg har jo alt et eksemplar så denne skal jeg dele ut i en giveway til en av dere tenkte jeg.

Denne gang fikk vi virkelig mye igjen for pengene, bare kalenderboken koster det samme som en box. Vi er strålende fornøyde og anbefaler Mosy Box til alle! Dem fikser opp om det skulle vært noe og er helt fantastiske på kundeservice.


 

LURER DU PÅ HVORDAN DU BESTILLER ?

Da kan du trykke Her så følger du tre enkle steg, og vips så har du også en Mosybox på vei i posten.

Og dere kan tru vi gleder oss allerede til ny mosypakke. vi blir jo overrasket hver eneste gang.

Og jeg har hørt rykter om at i de neste pakkene som kommer vil det være produkter fra hele verden som ikke finnes i Norge

Mottar dere Mosybox?

 

#mosybox #baby #babyleker #babyprodukter #morogbarn #barneprodukter #barn #familie #mamma #mammablogg #mamamliv #pakkeiposten #hverdag

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)