Skrevet av Liv Judit @ 22.02.2016. 5 kommentarer

Så var det mandag igjen, disse helgene går utrolig fort altså. kanskje det har noe å gjøre med alt vi skal gjøre på disse fridagene våre som får timene til å forsvinne mellom fingrene på oss. Uansett så God mandag dere! her har vi hatt lite søvn på grunn av en liten prins holder på med tenner og i tillegg skal jeg til legen så da var det tidlig opp. men men er godt å starte uka tidlig og ikke minst så skal vi være positive, så for å gi en bedre start på dagen sender vi avgårde en inspirasjons collage som er litt rosa idag:

Denne uka blir travel her i hus da mammaen skal jobbe en del ekstra så da må ting planlegges idag slik at vi får handlet inn det vi skal og ikke minst vite om hva som skal skje! jeg bruker min fantastiske kalender bok til dette KOS MED KAOS og du kan vinne en lik HER

Ha en flott mandag kjære dere!

#kosmedkaos #hverdagsliv #kalenderbok #småbarnsforeldre #mammalivet #mammablogg #mamma #familie #familielivet #2016 #januar #nystart #blogg #hverdag #mandag #oversikt #systemirotet #7sans #kalender #konkurranse #giveaway

(Visited 17 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)