Skrevet av Liv Judit @ 22.04.2016. 2 kommentarer

God ettermiddag kjære lesere! Det er så gøy å se hvor mange som tar turen innom om dagene og ikke minst er det utrolig stas å høre Dæhlie kjekt det er at jeg setter litt fokus på det å være kreative sammen som familie.

Jeg tenkte jeg skulle ta en kjapp tur innsmigrende fortelle dere om en av våre favoritter til Jonas, nemlig skinntøfler. Vi brukte dette på Jonas både før han kunne gå men og nå som han farter rundt på to ben.

Disse gir føttene god plass og strammer ikke. Og noe som vi er opptatt av er at dem ikke må være glatte under. Så med disse får en godt grep når en er ute å studerer rundt om.

Jonas har hatt to par til nå som faktisk er godt brukt. Noe som faktisk er litt sjokkerende da jeg ikke synes noe av baby tingene blir godt brukt da dem vokser i fra dem.

Så når jeg så de nye tøflene fra rose et chocolat forelsket jeg meg helt

Har dere sett noe så herlig, små hunder rett og slett. Eller kanskje disse små sauene

Herlige er dem og er du på jakt etter nye slik som vi er finner du forhandlere på disse og enda flere varianter hos MOOKIE.no

Ha en herlig fredags ettermiddag så skrives vi om litt!

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #uteleker #salg #leker #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)