Skrevet av Liv Judit @ 24.04.2016. 4 kommentarer

 Tenk at for 18måneder siden satt jeg på nyfødt med en liten bult i armene, utrolig stolt og en smule vettskremt.  Mini ligger i armene mine med en liten pustemaske som skal hjelpe han å puste skikkelig etter en tøff start på livet. Vi to klarte det selv om det ble en tøff kamp, da du ikke ville komme ned i bekkenet og sykehuset ville ikke gjennomføre et keisersnitt. Så etter 24timer med det meste  av hjelpemidler, mye folk og en del fortvilelse kom du til verden med tang. Rett inn på nyfødtintensive for du da du ikke pustet skikkelig og trengte litt hjelp på veien. Bestemor ble med deg inn mens jeg ventet på å få lov å komme inntil deg.

Alt gikk bra heldigvis og det takker vi høyere makter for i dag. når jeg ser deg der du står på gulvet og leker med bilen din.  Mamma er ufattelig stolt av den store lille gutten sin. Tenk at du var så liten for bare noen måneder siden.

I dag er du 18mnd eller 1,5år da det fra i dag er slutt på å telle måneder, nå er det snakk om år. En epoke er rett og slett over og mammas lille gutt begynner å bli stor.

Du kjører bil og elsker traktorer. Du er rett og slett en skikkelig gutt som trives veldig godt ute uasett

vær og får du muligheten vil du mer enn gjerne bli med bestefar i traktoren eller sitte fremme i bilen å styre rattet. For alt med ratt og hjul er skikkelig spennende.

Mammas lille store gutt i dag skal vi feire at du er 1,5 år og er kommet inn i en ny epoke. Og vi skal kose oss skikkelig.

 

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre  #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)