Bli med ut å se på innsekt

God ettermiddag! Her har vêret blitt bare bedre ut over dagen så vi har benyttet muligheten til å ta oss en tur ut på for å se hva som er rundt oss.

Turen gikk selvsagt innom lekeparken, og på veien dit fant vi en diger,sort bille som vi måtte studere litt.

Alt som kryper og går er utrolig spennende og mini vil gjerne både både klappe, løfte og kjenne på disse små krypa. Men heldigvis kryper dem fort.

Som sagt var målet en tur i lekeparken og da selvsagt på rutsjebanen som er favoritten for tiden.

Å være på rutsjebanen er utrolig stilig, så her klatrer vi opp og gjør litt triks før turen går ned igjen på magen, rompa eller på ryggen. Vi testa ut å rutsje på kne her om dagen men det sto ikke til forventningene.

Men midt under alle turene la mini merke til et lite summende dyr under rutsjebanen. Nemlig en liten humle.

Så da ble den studert litt og vi måtte selvsagt lukte litt på blomstene når humlen summet videre til neste blomst.

Etter å ha studert biller, vart i rutsjebanen og luktet på blomster med humlen tok vi turen til postkassen. Rett ved postkasse stativet er den en liten hage med kumlokk som blir brukt som dansebrett av mini og på vei bort dit så vi et lite dyr til. Nemlig en bitte liten frosk.

Det er ingentvil om det er mye å se på når en er liten og vi som voksne burde bli enda mer flinke til å se og legge merke til alt det som er rundt oss. Ikke bare det å komme oss fra a-å men se hva som befinner seg på veien også.

Jeg lover deg du vil oppdage mye om du prøver!

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #september #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)