DIY – BLAD SOM LYSESTAKE

God kveld! Jeg har brukt kvelden for å lage enda mer høststemning i stua. Har nemlig lagt meg noen nye lysestaker formet som blader. Enkelt og stilrent.

Jeg lagde nemlig et par lysestaker av noe så enkelt og billig materiale som trolldeig. Da kan jeg bruke dem til jeg er lei av dem for å bytte dem ut uten at det har kostet meg skjorta.

Om du vil lage lysestaker av trolldeig er det bare å sette i gang og du har garantert alt du trenger på kjøkkenet.

Slik gjør du:

Det er bare å blande alt sammen til en fast deig. Trolldeigen skal være fast. Den skal ikke sige sammen. Trolldeig skal stekes på svak varme, rundt 80 grader!

Hvor lang tid det tar å stek figurene avhenger av hvor tykke de er. Det kan ta fra et par timer opp til flere dager. Du finner ut om figuren er ferdig ved å dunke på det tykkeste punktet.

Så når Trolldeigen er klar er det bare å begynne å lage figurene dine. Vi lagde lysestaker formet som blader og fant en mal på nett.

Jeg kjevlet Trolldeigen til ønsket tykkelse og skar ut bladet mitt. Så formet jeg bladet rundt en ildfast skål for at den skulle få rett fasong og stekte den i ovnen på 80grader i 2,5time

Det eneste som mangler nå er å bestemme hvilken farge jeg skal ha dem i, jeg vurderer å spraye dem i gull. Eller kanskje male dem i rød/brunt.

Men fornøyde med dem ble jeg. Så da tipser jeg dere da selvsagt.

Å lage noe av trolldeig får alle til og en kan gjøre det sammen hele familien. Anbefales virkelig!

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #september #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 227 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)