CAMPING CUBS

God tirsdag alle sammen! Her i huset startet dagen litt brått da hele gjengen forsov seg litt. Tar på litt på nattesøvnen med en ny sjef i huset og når en da samtidig prøver å gjeninnføre rutinene fra før jul blir det litt tull av og til.

Dagen idag startet dermed med en tur opp på sykehuset for mor i huset skulle inn å ta en rekke med blodprøver å for å sjekke hvordan blodprosenten lå an nå.

Etterpå ble det en kjapp tur for å handle litt mat og ikke minst bytte noen julegaver.

Heldige er vi i hvert fall med to flinke som er både tolmodige og i godt humør. Så mammaen får handlet det vi skal på en plass.

Men det som var meningen med dette innlegget var å vise dere den flotte babygymen vi har fått til Trygve. Nemlig SkipHop sin Camping Cubs.

Denne Babygymen har Skogsinspirerte mønster og strukturer som gir denne babygymmen fra Skip Hop en leken campingfølelse. En bakside i nett med printet tremønster hever følelsen av friluftsliv mens den myke bjørneputen og den myke lekematten tilbyr flere utviklende aktiviteter. En lysende ildflue, en musikkspillende vaskebjørn og andre naturvenner hjelper barnets utvikling av sensoriske og motoriske ferdigheter.

Jeg er som dere sikkert forstår helt forelsket og jeg gleder meg til å sette den opp når Trygve blir litt større og er våken litt lengre om gangen.

Nå skal vi i gang å rydde i hobby utstyr og slikt sol vi har liggende i esker og da håper jeg at jeg blir inspirert til å sette i gang med nye DIY prosjekt for både små og store for nå går det mye i det samme her i hus.

Ha en herlig tirsdag så skrives vi snart igjen!

#mamma #mammablogg #mammalivet #kreativ #kreativfamilie #kreativmamma #diy #kreativebarn #småbarnsforeldre #familiekos #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 8 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)