EN TIDLIG MORGEN

God morgen alle sammen! Tenk at det alt er onsdag, da er det jo snart helg igjen og da har denne mammaen bursdag.

Men først må vi komme i gang med denne dagen. Det går nok litt sakte her i hus idag etter en natt hvor Trygve har hatt økning og dermed vært på brystet nærmest konstant og Jonas våknet klokken 6.00 blir det lite søvn på mammaen. Men det er helt greit så lenge guttene er i godt humør og er så tolmodige som dem er.

Nå i morgentimene har vi kost oss med frokost og bok i sofaen med pleddet på oss. En rolig og avslappet start på dagen rett og slett.

I går ryddet jeg og Jonas i en hel haug med hobbymateriale som jeg har spart opp i flere år og her var det i grunn flere små skatter som lå gjemt. Så nå har kreativiteten begynt å boble litt igjen så nå har vi skrevet opp noen ting vi vil prøve oss på samt vi skal en tur innom Pinterest for å finne enda mer inspirasjon så er vi klare for å inspirere dere enda mer.

Jeg mener fortsatt at alle barn uansett alder har gått av å være med på å gjøre kreative ting enten som tilskuer om dem er for små og mer og mer deltagende etter som dem vokser til.

Å leke med kritt er supert og veldig gøy mener toåringen her i hus og med tavlevegg på gangen kan vi lage altslags kunstverk. Og når det er fult kan en vare vaske vekk og starte på ny.

Å lage en slik tavlevegg krever veldig lite, du trenger i grunn en tom vegg og tavlemaling. Vi har hatt mye glede av vår

Tavlevegg og den er i bruk hver dag og med kritt fra malekatten får en flotte og fargesterke farger.

Hvilke planer har dere for dagen idag? Har du prøvd deg på tavlemaling?

#mamma #mammablogg #mammalivet #kreativ #kreativfamilie #kreativmamma #diy #kreativebarn #småbarnsforeldre #familiekos #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)