En koselig Halloween for småtroll

Den 31.10 er det dags for Halloween og allerede har det dukket opp flere invitasjoner på ulike arrangement i denne anledningen. Selv er jo mine gutter små men eldstemann er likevel svært begeistret for temaet Halloween og småskummle ting. Så her skal vi nok få til en koselig Halloween som passer for alle. 

For en stund tilbake fikk vi dele noen ideer til Halloween dekorasjoner laget for barn i VG.no ‘s Familieklubben.no. Da viste vi frem hvordan en kan lage edderkopper av kongler skumle flaggermus av doruller 

og ikke minst et eget komponert knask eller knep nett til frukt og godterier! 
Du finner hele saken HER med både forklaringer og mer bilder

Det vil komme flere tips i løpet av uka til hvordan en enkelt kan lage Halloween dekorasjoner selv sammen med barna! Viktig å kose seg sammen og det å lage noe sammen er jo veldig stas

(Visited 127 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)