so far so good

Hei og god formiddag alle sammen! Nå er vi på Magnor og har lagt bak oss en god natt søvn på Vinger Hotell i Kongsvinger etter en lang kjøretur var det godt å vite at det ventet en seng på oss.

I går la vi jo bak oss hele 635km noe som resulterte i 8 timer i bil, det er langt det både for liten og stor men gutta krutt har vist seg fra sin beste side så med to gode pauser holdt vi nesten tidsskjemaet vårt og ingen sure miner.

I dag har vi nok en lang kjøre tur foran oss med mye skog både før og etter riksgrensa, vi skal jo som dere vet inn til Sverige for og blant annet få oppleve deres feiring av sankthans eller midtsommer som dem kaller det. Dagens mål er å komme oss inn til campingplassen før klokke fire for da er det felles tur med hest og kjerre for å plukke blomster til maistangen som skal dekoreres før feiringen i morgen.

https://da.wikipedia.org/wiki/Majstang#/media/File:Majstang_14_068.jpg

Vi skal ligge på Siljansbadet camping som ligger i Rättvik i Dalarna. Det skal være her i Dalarna en får oppleve den mest idylliske og skikkelige midtsommer feiringen så vi er spente på hva som venter oss.

Nå er vi snart innlosjerte i bilen igjen, denne gang har gutta pakt med seg små traktorer og noen biler som skal holde dem i aktivitet på veien.

Følg oss gjerne på Snapchat @Livjudit så får du raskere oppdateringer over hva vi gjør på vår lange kjøre tur!

 

Vi skrives når vi er komt på plass på campingplassen!

(Visited 79 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)