Et supert tilbud til dere

//annonse//

Nå mens vi koser oss i Sverige har vi med oss både sekker, matbokser og drikke flasker fra selveste blafre. Jonas fikk son første blafre sekk til han var 1år og nå har han fått seg en ny og større mens lillebror har arvet den lille. Disse er helt perfekte når vi er ute på små utflukter eller slik som nå på tur.

Matboksene gutta har er selvsagt traktorer ikke noe annet passer vel bedre til disse to! Det vi liker best med disse at dem har så god plass og plass til både skive, yoghurt og litt frukt. Utmerket både til små og store turer.

Gutta har selvsagt hvert sitt sett i ulike farger og vet nøyaktig hvilken som er sin så her må ikke mammaen komme og blande rundt.

Men så over til et supert tilbud til dere:

Og blafre har jo så mye fint inne av både matbokser, drikkeflasker, sekker og mye mer så inn å handle nå da mens vi koser oss her i Sverige!

Husk å følge oss på Snapchat da vel, du finner oss under @livjudit

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)