Det var ikke sånn det sku var

Nei det var ikke dette som var planen! Etter planen skulle vi dele så mye høstlig kos og glede istedenfor ble det helt stilt!

Mye sykdom har preget oss både i august og september og enda er vi ikke helt i form. Vi har nemlig vært syke både små og store om og om igjen men nå må det da snart være slutt!

Vi har selvsagt kost oss litt innimellom slagene men det har liksom alltid sykdom som har preget. Men nå har jeg lyst til å snu trenden. Bloggen skal på plass igjen og mange tanker og ideer er nedskrevet så jeg håper dere er klare for sprell fra oss her inne igjen!

Må jo si at det var litt godt å se hvor mange av dere som har fortsatt å titte innom selv om det har skjedd utrulig lite her inne i det siste. Men nå skal ting skje og vi har planene klare her i høststormen. Så følg med så vil det dukke opp både oppskrifter og mer til.

Legg gjerne igjen et spor :)