Nå nærmer det seg

//annonse//

At jeg elsker julen er det vel ingen tvil om, dere som har fulgt meg her på bloggen vet jo at jeg nærmest starter planleggingen av årets jul når barna begynner på skolen i august.

I år er det ingen forskjell. Og jeg gleder meg til å dele tips og ideer med dere frem til den store dagen. Vi skal nok ha myr førjulskos her på bloggen men jeg vil tipse dere også om å følge meg på andre sosiale medier. Jeg er aktiv på både Instagram og Snapchat så søk meg opp med @kreativhverdag.no så får dere med dere alle sprell vi finner på.

Idag har vi snappet på mammabloggerne sin Snapchat og følger du dem ikke alt må du legge dem til. Jeg kan friste med flere kreative tips bare idag. Et av dem skal dere få se her.

Vi fikk nemlig denne boksen med juletrepynt av clay som skulle lages så det har vi gjort på snap idag og skal dele litt med dere nå.

I denne boksen finner en alt en trenger til å lage 7søte polar juletrekuler. Og dette var like populært hos mammaen på 29 som hos eldstemann på 4.

Vi begynner som alltid med å finne frem det en trenger og vi viser dere hvordan en lager en sjarmerende Rudolf.

Begynn med å dekke isoporkulen med gullbrun clay, pass på å få et hel dekkende lag.

Pynt så med nese, øyne og gevir før en fester en nål med øye på toppen for å lage anheng til juletre.

Så enkle og så fine er disse at vi gleder oss til å henge dem på treet når den tid kommer.

Dette settet og mye annet moro finner du hos kosmedkidsa.no passer supert som en førjuls aktivitet, kalender fyll eller bare som en liten kose gave!

(Visited 10 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)