Skrevet av Liv Judit @ 11.03.2015. 6 kommentarer

*innlegg skrevet i samarbeid med likenshare.no

Heisan dere! Har dere hatt en flott onsdag så langt?

 

Vi startet dagen tidlig med frokost før vi trillet oss en tur til babysang, babysang er skikkeligkoselig med flere søte små og mammaene deres selvsagt. Er koselig å treffe andre mammaer som babyer i samme alder av og til.

 

Men nå tittet jeg i grunnen for å tipse dere som er like glad i tyggis som meg, jeg er jo avhengig av å ha en pakke tyggis i veska alltid, så når jeg fikk spørsmål om jeg ville teste Blink gum takket jeg selvsagt ja.

Jeg har før skrevet om Blink sine pastiller som var tidligere en fast følgesvenn, denne gang har blink klart det på ny. Nemlig lagt Blink gum som smaker godt og holder på smaken lenge.

 

Jeg har fått tre forskjellige smaker, spearmints, strawberry, og peppermints. Jeg liker alle sammen, men jeg er blitt utfordret til å gi dere terningkast på det tre ulike. Men dere må selvsagt smake alle for å finne deres favoritt!

 

Jeg digger Blink gum fordi:

  • Smaken holder lenge
  • Gir frisk pust
  • Sukkerfri
  • Holdbar emballasje

 

Nå skal jeg i gang med middagslagingen så nå blir det woket grønnsaker og kyllingfilet i ovnen så er middagen klar til samboeren kommer hjem.

 

Har du smakt Blink Gum? Hvilken er din favoritt?

Hva skal du i dag da?

 *FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

 

 

#blink #blinkgum #babysang #mammablogg #hverdag #mamma #likenshare #onsdag #baby

(Visited 152 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)